Otkazan miting Srpske napredne stranke u Obrenovcu, najavljen za 18. maj

Izvor: TAF

Naslovna fotografija: TAF

Miting Srpske napredne stranke u Obrenovcu, najavljen za subotu 18. maj, otkazan je veče uoči njegovog održavanja, „zbog složene političke situacije oko Srebrenice i nemogućnosti predsednika da prisustvuje”.

Na zvaničnoj Fejsbuk stranici Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Obrenovcu, sinoć je u kasnim večernjim satima objavljeno da je miting otkazan.

Foto: PrScr Fejsbuk OO SNS Obrenovac

“Zbog složene političke situacije oko Srebrenice i nemogućnosti predsednika da prisustvuje, otkazuje se miting Srpske napredne stranke u Obrenovcu”, navodi se u obaveštenju OO SNS Obrenovac, objavljenom na Fejsbuku.

U pokušaju da sazna nešto više o razlozima otkazivanja, TAF je ispred prostorija OO SNS zatekao predsednika opštinskog odbora Milorada Grčića i predsednika Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darka Glišića, ali osim potvrde da je miting otkazan, nijedan nije hteo da da izjavu.

Podsetimo, OO Srpske napredne stranke u Obrenovcu najavio je veliki miting na Gradskom trgu u Obrenovcu za subotu 18. maj, u 11 sati, na kome će se građanima „obratiti Aleksandar Vučić predsednik Republike Srbije.”

Gradski trg u Obrenovcu (Foto: TAF)