Aktiviran sistem ‘Pronađi me’ u slučaju nestanka dvogodišnje devojčice kod Bora

Izvor: TAF, BETA

Naslovna fotografija: Danka Ilić (MUP Srbije)

Devojčica Danka Ilić, starosti dve godine nestala je u utorak, 26. marta, oko 13,45 časova u naselju Banjsko Polje, u okolini Bora. Smeđe kose, braon očiju, visine oko 85 cm. Na sebi je u trenutku nestanka imala maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone i crne patike.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova aktivirali su sistem Pronađi me za hitno obaveštavanje javnosti u slučaju nestanka dvogodišnje devojčice Danke Ilić, u mestu Banjsko Polje kod Bora.

Ukoliko imate bilo kakve informacije odmah pozovite policiju na 192.

Informacije su objavljene na sajtu MUP-a http://pronadjime.mup.gov.rs/

Izvor: MUP Srbije

Potraga za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić iz okoline Bora i dalje traje, na terenu su policija, vatrogasci-spasioci, pripadnici Gorske službe spasavanja, pripadnici Žandarmerije sa psima-tragačima, lovci i brojni građani, prenosi Beta.

U potrazi za devojčicom koristi se i helikopteri i dronovi sa termovizijskim kamerama, dobrovoljci mogu da se uključe u potragu u koordinaciji sa policijom, navela je jutros Radio televizija Srbije (RTS).

Policija i volonteri idu od zgrade do zgrade ne bi li pronašli neki trag, koji će pomoći u potrazi za nestalom Dankom, javlja izveštač RTS.

Za nestalim detetom traga se više od 18 sati, a i dalje nema nikakvih informacija.

Potraga se intenzivira, a tokom noći je stiglo još oko 20 vozila sa žandarmerijom.

Nadležni apeluju na građane da ne kreću samoinicijativno u potragu, kako ne bi ometali iskusne i ljude obučene za potragu.

Pristup Banjskom Polju je blokiran, a na prilazu tom mestu postavljeni su kontrolni punktovi na kojima policija pregleda vozila.

Takođe se ispituju sve “bezbednosno interesantne osobe”, koje su ranije imale probleme sa zakonom.